Spanje

Valencia - Espanyol

Valencia en Espanyol hebben zondag de punten gedeeld in de Primera División. Het duel eindigde in 2-2. Valencia nam de leiding in de 38ste minuut via Diego López. César Montes bracht in de 40ste minuut Espanyol op gelijke hoogte, met een assist van Leandro Cabrera. Direct na de rust bracht Martin Braithwaite Espanyol op voorsprong. De gelijkmaker voor Valencia werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Samuel Dias Lino, op aangeven van José Gayà. Valencia heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Espanyol één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Valencia dit seizoen. . Justin Kluivert (Valencia) speelde de hele wedstrijd. Op 4 juni speelt Valencia om 21.00 uur een uitwedstrijd tegen Real Betis in het Estadio Benito Villamarín. Espanyol treft dan in eigen huis Almería in het RCDE Stadium.