Spanje

Valencia - Real Madrid

1 - 0
Expected goals1 - 1.4

Valencia heeft de thuiswedstrijd tegen Real Madrid in de Primera División met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de eerste helft en werd gemaakt door López. Real Madrid eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd. In de 33ste minuut nam Valencia de leiding via Diego López. Real Madrid moest verder met tien man nadat Vinícius Júnior in de 97ste minuut rood kreeg. In de laatste vijf wedstrijden heeft Valencia drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Real Madrid twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Valencia dit seizoen. De nederlaag was ook voor Real Madrid de zesde nederlaag met één doelpunt verschil. Justin Kluivert kreeg één gele kaartwerd uit de wedstrijd gewisseld in de 91e minuut voor Valencia. In de volgende wedstrijd speelt Valencia op donderdag 25 mei om 19.30 uur bij Mallorca. Real Madrid ontvangt woensdag 24 mei om 19.30 uur Rayo Vallecano.