Spanje

Real Sociedad - Real Madrid

Real Sociedad heeft de thuiswedstrijd tegen Real Madrid in de Primera División dinsdag met 2-0 gewonnen. Barrenetxea en Takefusa Kubo zorgden beiden voor een doelpunt. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Kubo zich gelden toen hij scoorde en Real Sociedad op voorsprong bracht. Met nog vijf minuten op de klok voerde Barrenetxea de score verder op voor Real Sociedad, op aangeven van David Silva. Het resultaat betekent dat Real Sociedad haar schone lei heeft behouden in drie opeenvolgende wedstrijden. Real Sociedad heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Real Madrid drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Op zaterdag 13 mei speelt Real Sociedad om 14.00 uur thuis tegen Girona in de Reale Arena en neemt Real Madrid het thuis op tegen Getafe om 21.00 uur in het Estadio Santiago Bernabéu.