Spanje

Girona - Real Madrid

Real Madrid is 4-2 verslagen in haar uitwedstrijd tegen Girona in de Primera División-wedstrijd wedstrijd dinsdag. Girona opende de score in de 12de minuut via Valentín Castellanos, op aangeven van Miguel Gutiérrez. Girona kwam op 2-0 toen Castellanos nog een keer scoorde, met een assist van Arnau Martinez, in de 24ste minuut. In de 34ste minuut poetste Vinícius Júnior met een assist van Marco Asensio, iets van de achterstand weg voor Real Madrid. Hierop volgend voltooide Castellanos zijn hattrick en vergrootte de voorsprong voor Girona. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Castellanos en voerde de score verder op. Met nog vijf minuten op de klok verkleinde Lucas Vázquez de achterstand voor Real Madrid, op aangeven van Paixão de Oliveira Júnior. Maar Real Madrid was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. In de vijf laatste wedstrijden heeft Girona drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Real Madrid drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Op zaterdag 29 april om 18.30 uur ontvangt Real Madrid Almería in het Estadio Santiago Bernabéu.