Spanje

Rayo Vallecano - Girona

Met de rust staat Rayo Vallecano op een 2-1 voorsprong in de thuiswedstrijd tegen Girona in de Primera División op zaterdag, maar in de tweede helft van de uitwedstrijd komt het team goed terug en maakt de gelijkmaker 2-2.

Rayo Vallecano nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Isaac Palazón Camacho scoorde na 23 minuten, op aangeven van Óscar Trejo.

Viktor Tsygankov maakte gelijk na bijna een half uur.

Vijf minuten later passeerde Trejo de doelman, met een assist van Sergio Camello, en nam Rayo Vallecano een voorsprong.

Direct na de rust vond Tsygankov het doel voor een tweede keer en maakte gelijk voor Girona.

Het resultaat betekent de zesde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Rayo Vallecano.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Rayo Vallecano drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Girona twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het negende gelijkspel van Rayo Vallecano dit seizoen.

In de huidige stand heeft Rayo Vallecano 36 punten en staat op de achtste plaats, terwijl Girona met 31 punten op de elfde positie staat.

Op maandag 3 april om 21.00 uur speelt Rayo Vallecano bij Valencia in het Estadi Municipal de Montilivi.