Vinícius kraakt La Liga-leiding, Ancelotti belooft beterschap bij Real

Reacties

Vinícius Júnior en Real Madrid beleefden dinsdag een avond om snel te vergeten. Op bezoek bij Girona werd niet alleen ruim verloren, maar zag de Braziliaan ook een uiterst dubieuze gele kaart.

Vinícius kraakt La Liga-leiding, Ancelotti belooft beterschap bij Real
© Pro Shots
Girona
Girona
4 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Via Twitter beet Vinícius kort na de wedstrijd nog van zich af. 'Vinícius lag op de grond en de Girona-speler schopte hem met de bal. Vini klaagde, ze gaven hem een kaart en de tegenstander niets', aldus een tweet van het account Mundo da Bola die de tweemaal trefzekere Vinícius deelde met twee sarcastische emoji's en 'LaLiga'' als enige toevoeging.

Girona-trainer Míchel werd na afloop ook bevraagd over de manier waarop zijn ploeg de strijd aanging met Vinícius. 'Hij is een speler die niet stopt en tweehonderdduizend keer één-op-één gaat. In die één-op-één, is hij de beste speler van de wereld. Ik had de spelers verteld dat hij altijd doorgaat en tegen Arnau (rechtsback, red.) dat er momenten zijn waarop hij een overtreding moet maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti zag zijn team voor de zesde keer dit seizoen onderuit gaan in de Spaanse competitie en Barcelona verder uit zicht raken. 'Het ontbrak ons aan kracht en toewijding zonder bal', zei de Italiaan tegen Marca. 'We waren zwak in de omschakelmomenten. De 3-1 in de eerste minuut van de tweede helft heeft ons de das omgedaan. We zijn natuurlijk erg geraakt door deze uitslag, maar we moeten snel opstaan omdat er nog van alles op het spel staat. En dat zullen we.'

De regerend landskampioen neemt het zaterdag op tegen Almería. Over twee weken wacht de eerste halve finale in de Champions League tegen Manchester City.

LaLiga

Stand LaLiga 2022/2023

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
38
28
4
6
70-20
+50
88
2
Real Madrid
38
24
6
8
75-36
+39
78
3
Atlético Madrid
38
23
8
7
70-33
+37
77
4
Real Sociedad
38
21
8
9
51-35
+16
71
5
Villarreal
38
19
7
12
59-40
+19
64
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.