Weggestuurde Carvajal uit woede via Instagram tijdens wedstrijd Real Madrid

Reacties

Dani Carvajal kon het dinsdagavond niet geloven. Na ruim een uur spelen kreeg de routinier van Real Madrid in het duel met Real Sociedad zijn tweede gele kaart. Eenmaal aangekomen in de kleedkamer gooide hij zijn onvrede meteen de wijde wereld in.

Weggestuurde Carvajal uit woede via Instagram tijdens wedstrijd Real Madrid
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De rechtsback was woedend, nadat hij in de verloren wedstrijd naar de kant werd gestuurd. Zijn emoties bleef Carvajal dan ook niet de baas. In vijf minuten tijd ontving hij twee prenten, maar vooral de arbitrage moest het ontgelden. Terwijl de wedstrijd nog bezig was, had Carvajal zijn sociale media-kanalen al ingezet om zijn beklag te doen.

Via Instagram maakte Carvajal vanuit de kleedkamer een story. In een gitzwart beeld plaatste hij een lachende emoticon. Het was een signaal naar de arbitrage, schrijft Marca. Overigens had de international van Spanje het bericht alweer verwijderd voor zijn ploeggenoten na het laatste fluitsignaal in de kleedkamer kwamen.

Door de nederlaag bij Sociedad lijkt aartsrivaal Barcelona definitief La Liga te gaan winnen. In de komende speelronde hebben de Catalanen genoeg aan een overwinning op stadgenoot Espanyol.

© Dani Carvajal Instagram
LaLiga

Stand LaLiga 2022/2023

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
38
28
4
6
70-20
+50
88
2
Real Madrid
38
24
6
8
75-36
+39
78
3
Atlético Madrid
38
23
8
7
70-33
+37
77
4
Real Sociedad
38
21
8
9
51-35
+16
71
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.