Spanje

Real Madrid - Getafe

1 - 0
Expected goals0.9 - 0.7

Asensio heeft het enige doelpunt gemaakt voor Real Madrid, dat een 1-0-thuiszege boekte op Getafe in de Primera División. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 70ste minuut tot Marco Asensio scoorde, op aangeven van Lucas Vázquez, en zo de 1–0 voor Real Madrid vastlegde, zo eindigde de wedstrijd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Real Madrid drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Getafe één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Real Madrid dit seizoen. De nederlaag was ook voor Getafe de elfde nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt Real Madrid op zondag 21 mei om 18.30 uur in een uitwedstrijd tegen Valencia. Getafe ontvangt zaterdag 20 mei om 18.30 uur Elche.