Spanje

Real Mallorca - Valencia

1 - 0
Expected goals0.5 - 2

Mallorca heeft de thuiswedstrijd tegen Valencia gewonnen. Het duel in de Primera División eindigde in 1-0. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 64ste minuut tot Vedat Muriqi scoorde, met een assist van Kang-In Lee, en zo de 1–0 voor Mallorca vastlegde, zo eindigde de wedstrijd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Mallorca twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Valencia twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Mallorca dit seizoen. De nederlaag was ook voor Valencia de vijftiende nederlaag met één doelpunt verschil. Justin Kluivert werd in de 66e minuut in het veld gebracht voor Valencia. Mallorca speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Barcelona in het Spotify Camp Nou, Valencia treft Espanyol in de thuiswedstrijd in het Estadio de Mestalla. Beide wedstrijden worden gespeeld op zondag 28 mei om 19.00 uur.