Portugal

Gil Vicente - Casa Pia

Gil Vicente heeft de thuiswedstrijd tegen Casa Pia gewonnen met een doelpunt van Navarro Aliaga. Het duel in de Primeira Liga eindigde in 1-0. Voor Casa Pia werd 1 speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 63ste minuut tot Francisco José Navarro Aliaga scoorde en zo de 1–0 voor Gil Vicente vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste. In de 71ste minuut moest Casa Pia verder met een man minder toen Yuki Soma van het veld werd gestuurd met een rode kaart. In de laatste vijf wedstrijden heeft Gil Vicente twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Casa Pia twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Gil Vicente dit seizoen. De nederlaag was ook voor Casa Pia de negende nederlaag met één doelpunt verschil. Nu de eindstand bekend is eindigt Gil Vicente op de dertiende plaats en Casa Pia op de negende plaats.