Portugal

Casa Pia - Braga

Sporting Braga heeft de uitwedstrijd tegen Casa Pia in de Primeira Liga met 1-0 gewonnen. Het doelpunt van Da Luz Horta in de tweede helft was het enige doelpunt van het duel. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 54ste minuut tot Ricardo Jorge da Luz Horta scoorde, met een assist van Abel Ruiz, en zo de 1–0 voor Sporting Braga vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste. Sporting Braga heeft nu vier wedstrijden achter elkaar gewonnen en de ploeg is al zeven duels ongeslagen. In de vijf laatste wedstrijden heeft Casa Pia één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Sporting Braga vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Casa Pia dit seizoen. Dit was ook de tiende overwinning van Sporting Braga met één doelpunt verschil. Casa Pia staat na deze wedstrijd op de negende plaats met 39 punten, terwijl Sporting Braga op de tweede plek staat met 68 punten. De volgende wedstrijd van Casa Pia is op zaterdag 29 april om 19.00 uur uit tegen Chaves in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira. Sporting Braga speelt op dezelfde dag om 16.30 uur thuis tegen Portimonense in het Estádio Municipal de Braga.