Portugal

FC Porto - Casa Pia

Porto is op dit moment moeilijk te stoppen en dat heeft Casa Pia zaterdag ook ondervonden in het Estádio Do Dragão. De wedstrijd eindigde in 2-1, waarmee Porto zijn zevende zege achter elkaar heeft behaald in de Primeira Liga. 0-1 kwam na een eigen doelpunt van Francisco Evanilson de Lima Barbosa in de 45e minuut. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Mehdi Taremi gelijk voor Porto met een assist van Gabriel Veron Fonseca de Souza. Het beslissende doelpunt voor Porto werd in de laatste minuten gemaakt door Daniel Namaso, met een assist van Antonio Martínez López. Het resultaat betekent de zevende wedstrijd zonder overwinning op rij voor Casa Pia. Porto heeft in de laatste vijf wedstrijden vijf overwinningen behaald, terwijl Casa Pia twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de elfde overwinning met één doelpunt verschil van Porto dit seizoen. De nederlaag was ook voor Casa Pia de achtste nederlaag met één doelpunt verschil. De volgende speeldag speelt Porto uit tegen Famalicão. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 20 mei om 21.30 uur. Casa Pia speelt zondag 21 mei om 19.00 uur thuis tegen Estoril.