Portugal

FC Porto - Boavista

Taremi heeft het enige doelpunt gemaakt voor Porto, dat een 1-0-thuiszege boekte op Boavista in de Primeira Liga. Voor Porto werd één speler van het kreeg gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 59ste minuut tot Mehdi Taremi scoorde en zo de 1–0 voor Porto vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste. Een rode kaart in de 66ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Iván Marcano van Porto. Met deze zege heeft Porto nu vijf overwinningen achter elkaar geboekt en de ploeg is al vijf duels ongeslagen. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Porto op de tweede plaats op de ranglijst en Boavista bezet de twaalfde plaats. De volgende speeldag speelt Porto op maandag 8 mei om 22.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Arouca. Boavista ontvangt zaterdag 6 mei om 19.00 uur Estoril.