Portugal

Casa Pia - Portimonense

Thuisploeg Casa Pia en Portimonense hebben de punten gedeeld in hun ontmoeting in de Primeira Liga. Het duel eindigde in 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 68ste minuut tot Lucas Soares de Almeida scoorde, met een assist van Leonardo Filipe Cruz Lelo, en zo Casa Pia op voorsprong bracht. De gelijkmaker voor Portimonense werd gemaakt door Bryan Róchez. Het was de zesde wedstrijd op rij voor Casa Pia dat er niet gewonnen werd. In de vijf laatste wedstrijden heeft Casa Pia twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Portimonense twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Casa Pia dit seizoen. Met nog drie speelronden voor de boeg staat Casa Pia op de negende plaats op de ranglijst en Portimonense bezet de dertiende plaats. De volgende speeldag speelt Casa Pia op zondag 14 mei om 21.30 uur in een uitwedstrijd tegen Porto. Portimonense ontvangt zaterdag 13 mei om 19.00 uur Benfica.