Portugal

Casa Pia - Estoril

Het duel in het Estádio Dr. Magalhães Pessoa tussen Estoril en Casa Pia is in 2-2 geëindigd, waardoor Casa Pia voor de achtste keer achter elkaar niet wist te winnen in de Primeira Liga. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 74ste minuut voordat Cassiano Dias Moreira Estoril op voorsprong bracht, op aangeven van Tiago Santos Carvalho. Met nog vijf minuten te spelen maakte Wanderson Felippe Cardoso dos Santos gelijk voor Casa Pia. De 2-1 voorsprong werd in de laatste minuten gemaakt toen Saviour Godwin het doel vond voor Casa Pia. Maar Estoril had nog tijd voor een gelijkmaker. Pedro Miguel Costa Álvaro scoorde in de 98ste minuut, met een assist van Francisco Oliveira Geraldes. In de laatste vijf wedstrijden heeft Casa Pia twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Estoril twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Casa Pia dit seizoen. Op 28 mei om 2.00 uur speelt Casa Pia een uitwedstrijd tegen Gil Vicente in het Estádio Cidade de Barcelos. Op die dag staat de thuiswedstrijd van Estoril tegen Marítimo in het Estádio António Coimbra da Mota op het programma.