Portugal

Boavista - Estoril

Een goal van Chaby Mangas bleek genoeg voor Boavista om een 1-0 zege te boeken in de thuiswedstrijd tegen Estoril in de Primeira Liga. Boavista kreeg één speler uit het kreeg gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Ricardo Luis Chaby Mangas zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Kenji Gorré, en Boavista op voorsprong bracht. In de 95ste minuut werd Masaki Watai van Boavista van het veld gestuurd met een rode kaart. Boavista heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Estoril één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Boavista dit seizoen. De nederlaag was ook voor Estoril de achtste nederlaag met één doelpunt verschil. Met nog drie speelronden voor de boeg staat Boavista op de tiende plaats op de ranglijst en Estoril bezet de vijftiende plaats. De volgende speeldag speelt Boavista uit tegen Gil Vicente, op vrijdag 12 mei om 21.15 uur. Estoril speelt maandag 15 mei om 21.15 uur thuis tegen Arouca.