Portugal

Estoril - Arouca

Estoril heeft de thuiswedstrijd tegen Arouca in de Primeira Liga maandag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Antunes Carvalho en Cassiano Dias Moreira. Estoril kwam in de 30ste minuut op voorsprong door een doelpunt van Antunes Carvalho. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 68ste minuut tot Antunes Carvalho scoorde, met een assist van João Carlos Reis Graça, en zo Estoril op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor Estoril werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Dias Moreira. In de laatste vijf wedstrijden heeft Estoril twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Arouca één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Estoril op zondag 21 mei om 19.00 uur bij Casa Pia. Arouca ontvangt zaterdag 20 mei om 16.30 uur Chaves.