Portugal

Gil Vicente - Boavista

Gil Vicente beëindigde zijn belabberde reeks van vier nederlagen achter elkaar in de Primeira Liga. In de thuiswedstrijd tegen Boavista werd vrijdag met 3-1 gewonnen. In de 38ste minuut nam Gil Vicente de leiding via Francisco José Navarro Aliaga, met een assist van Kanya Fujimoto. Sebastián Pérez maakte in de 55ste minuut gelijk voor Boavista. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Navarro Aliaga Gil Vicente op voorsprong met een assist van Murilo de Souza Costa. Met nog vijf minuten op de klok voerde De Souza Costa de score verder op voor Gil Vicente. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Gil Vicente één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Boavista twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. De volgende speeldag speelt Gil Vicente op zondag 21 mei om 16.30 uur in een uitwedstrijd tegen Vitória Guimarães. Boavista ontvangt zaterdag 20 mei om 19.00 uur Sporting Braga.