Portugal

Chaves - Boavista

Boavista heeft zaterdag Chaves verslagen in een uitwedstrijd in de Primeira Liga. Het duel eindigde in 1-4. Chaves kreeg twee spelers uit het kreeg gestuurd en eindigde de wedstrijd met 9 spelers. Boavista nam de leiding in de 37ste minuut via Sebastián Pérez, op aangeven van Gaïus Makouta. Bozeník bracht in de 42ste minuut Boavista op 2-0, met een assist van Salvador José Milhazes Agra. Direct na de rust poetste Héctor Hernández iets van de achterstand weg voor Chaves. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Bozeník en bouwde de voorsprong uit met een assist van Ibrahima Camará. Chaves moest verder met tien man nadat Ricardo Martins Guimarães in de 66ste minuut rood kreeg. Met nog negen minuten op de klok voerde Makouta de score verder op voor Boavista, met een assist van Masaki Watai. Dit bracht de uiteindelijke score op 1-4. In de 89ste minuut werd Issah Abass van Chaves van het veld gestuurd met een rode kaart. Chaves heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Boavista twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Nu de eindstand bekend is eindigt Chaves op de zevende plaats en Boavista op de negende plaats.