Portugal

Famalicão - Chaves

Na een doelpuntloze eerste helft heeft Chaves het duel met Famalicão in het tweede deel gecontroleerd. Uiteindelijk won Chaves de uitwedstrijd in de Primeira Liga maandag met 2-1. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Pablo Felipe Pereira de Jesus zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Santiago Colombatto, en Famalicão op voorsprong bracht. Héctor Hernández maakte gelijk voor Chaves met een assist van Bernardo Martins Sousa, in de 80ste minuut. Het beslissende doelpunt voor Chaves werd in de laatste minuten gemaakt door João Rafael de Brito Teixeira. Famalicão heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Chaves drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was de negende nederlaag met één doelpunt verschil van Famalicão dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van Chaves met één doelpunt verschil. Met nog drie speelronden voor de boeg staat Famalicão op de achtste plaats op de ranglijst en Chaves bezet de zevende plaats. Vizela is de volgende tegenstander voor Famalicão in de uitwedstrijd. Chaves speelt een thuiswedstrijd tegen Paços de Ferreira in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira. Beide wedstrijden worden op zaterdag 13 mei om 16.30 uur gespeeld.