Portugal

Chaves - Paços Ferreira

Chaves heeft thuis een makkelijke zege op Paços de Ferreira geboekt in de Primeira Liga. De wedstrijd eindigde in 2-0 door doelpunten van De Brito Teixeira en Nwankwo Obiora. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Obiora zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Bernardo Martins Sousa, en Chaves op voorsprong bracht. De Brito Teixeira diepte de voorsprong van Chaves uit in de 79ste minuut. Dat betekent dat Chaves nu zes wedstrijden op rij ongeslagen is. Chaves heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Paços de Ferreira één overwinning en vier nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Chaves op zaterdag 20 mei om 16.30 uur bij Arouca. Paços de Ferreira ontvangt zondag 21 mei om 19.00 uur Rio Ave.