Portugal

Arouca - Chaves

Arouca heeft de thuiswedstrijd tegen Chaves gewonnen met een doelpunt van Sylla. Het duel in de Primeira Liga eindigde in 1-0. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 63ste minuut tot Morlaye Sylla scoorde en zo de 1–0 voor Arouca vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste. In de laatste vijf wedstrijden heeft Arouca twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Chaves drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Arouca dit seizoen. De nederlaag was ook voor Chaves de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd, op zondag 28 mei om 2.00 uur, speelt Arouca bij Portimonense. Chaves speelt dan thuis tegen Boavista in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.