Duitsland

Borussia Mönchengladbach - FC Augsburg

Borussia Mönchengladbach heeft de thuiswedstrijd tegen Augsburg in de Bundesliga zaterdag met 2-0 gewonnen. Hofmann en Luca Netz zorgden beiden voor een doelpunt. Voor Augsburg werd 1 speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Netz opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Hofmann. Hofmann bracht in de 40ste minuut Borussia Mönchengladbach op 2-0, op aangeven van Lars Stindl. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 zege voor Borussia Mönchengladbach. Na een overtreding in de 45ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Robert Gumny van Augsburg met rood van het veld. In de laatste vijf wedstrijden heeft Borussia Mönchengladbach twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Augsburg één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. . Jeffrey Gouweleeuw (Augsburg) speelde de hele wedstrijd. In de laatste wedstrijd werd het in de competitie en dit resultaat betekent dat Borussia Mönchengladbach eindigde als tiende op de ranglijst en Augsburg op de vijftiende plaats.