Duitsland

FC Augsburg - Union Berlin

1 - 0
Expected goals0.9 - 0.7

In de tweede helft scoort Beljo het enige doelpunt in het duel van Augsburg in de Bundesliga, het team verslaat Union Berlin met 1-0 in de thuiswedstrijd. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Dion Beljo zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Rubén Vargas, en Augsburg op voorsprong bracht. Het was de eerste winst voor Augsburg na een reeks van zeven wedstrijden zonder overwinningen. In de vijf laatste wedstrijden heeft Augsburg één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Union Berlin één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Augsburg dit seizoen. De nederlaag was ook voor Union Berlin de derde nederlaag met één doelpunt verschil. Jeffrey Gouweleeuw speelde de hele wedstrijd voor Augsburg en kreeg één gele kaart. Speelde de hele wedstrijd. Met nog drie speelronden voor de boeg staat Augsburg op de dertiende plaats op de ranglijst terwijl Union Berlin de vierde plaats bezet. Op 13 mei om 15.30 uur speelt Augsburg een uitwedstrijd tegen Bochum in het Vonovia Ruhrstadion. Op die dag staat de thuiswedstrijd van Union Berlin tegen Freiburg in het Stadion An der Alten Försterei op het programma.