Duitsland

Borussia Mönchengladbach - Union Berlin

Union Berlin heeft de uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach in de Bundesliga zondag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de tweede helft gemaakt door Becker. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 60ste minuut tot Sheraldo Becker scoorde, met een assist van Jérôme Roussillon, en zo de 1–0 voor Union Berlin vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste. Borussia Mönchengladbach heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl Union Berlin drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Borussia Mönchengladbach dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van Union Berlin met één doelpunt verschil. Met 36 punten staat Borussia Mönchengladbach op de tiende plaats, terwijl Union Berlin met 55 punten op de derde plek staat. Borussia Mönchengladbach speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Stuttgart op zaterdag 29 april om 15.30 uur in het Mercedes-Benz-Arena. Union Berlin speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen in het Stadion An der Alten Försterei.