Duitsland

Bayer Leverkusen - Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Leverkusen stond bij rust met 0-2 voor, maar M'gladbach kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. De wedstrijd eindigde in 2-2. Voor Bayer Leverkusen werd één speler van het kreeg gestuurd met een rode kaart. Bayer Leverkusen opende de score in de 15de minuut via Amine Adli, op aangeven van Piero Hincapié. Kerem Demirbay bracht in de 20ste minuut Bayer Leverkusen op 2-0, met een assist van Jeremie Frimpong. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Jonas Hofmann namens Borussia Mönchengladbach. De gelijkmaker voor Borussia Mönchengladbach werd in de 90ste minuut gemaakt door Lars Stindl, op aangeven van Marcus Thuram. In de 94ste minuut werd Hincapié van Bayer Leverkusen van het veld gestuurd met een rode kaart. Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Bayer Leverkusen. Bayer Leverkusen heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Borussia Mönchengladbach één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Bayer Leverkusen dit seizoen. . Mitchel Bakker (Bayer Leverkusen) en Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) speelden de hele wedstrijd. Met nog één ronde voor de boeg staat Bayer Leverkusen op de zesde plaats op de ranglijst en Borussia Mönchengladbach bezet de elfde plaats. Bochum is de volgende tegenstander voor Bayer Leverkusen in de uitwedstrijd. Borussia Mönchengladbach speelt een thuiswedstrijd tegen Augsburg in het Stadion im BORUSSIA-PARK. Beide wedstrijden worden op zaterdag 27 mei om 15.30 uur gespeeld.