Portugal

Vizela - Sporting Portugal

Het was uiteindelijk Sporting CP dat vrijdag uit tegen Vizela de wedstrijd in de Primeira Liga heeft gewonnen met 1-2. Er werd een vroege voorsprong genomen door Vizela via Milutin Osmajic na 6 minuten, met een assist van Francisco Miguel Ribeiro Tomé Tavares Bondoso. Gonçalo Inácio bracht in de 20ste minuut Sporting CP op gelijke hoogte, op aangeven van Pedro António Pereira Gonçalves. De 2-1 kwam van een eigen doelpunt van Ivanildo Jorge Mendes Fernandes van Sporting CP, wat het eindresultaat was, in de 85ste minuut. Vizela heeft in de laatste vijf wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Sporting CP vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de elfde nederlaag met één doelpunt verschil van Vizela dit seizoen. Dit was ook de tiende overwinning van Sporting CP met één doelpunt verschil.