Italië

Empoli - Juventus

Empoli heeft maandag vier keer gescoord in de thuiswedstrijd tegen Juventus in de Serie A. Het duel eindigde in 4-1. Al vroeg in de wedstrijd kwam Empoli op voorsprong, toen Caputo scoorde na 18 minuten. Sebastiano Luperto bracht in de 21ste minuut Empoli op 2-0. Direct na de rust liet Caputo zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Empoli. Met nog vijf minuten te spelen verkleinde Federico Chiesa de achterstand voor Juventus, met een assist van Adrien Rabiot. Maar Juventus was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. De uiteindelijke 4-1 voor Empoli werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Roberto Piccoli, op aangeven van Nicolas Haas. In de laatste vijf wedstrijden heeft Empoli drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Juventus drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Beide teams spelen op zondag 28 mei hun volgende wedstrijd in de competitie. Empoli zal om 12.30 uur in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi uit tegen Hellas Verona spelen. Juventus neemt het om 20.45 uur thuis op tegen Milan in het Allianz Stadium.