Italië

Atalanta - Juventus

Juventus heeft de uitwedstrijd tegen Atalanta in de Serie A zondag met 2-0 gewonnen. Iling-Junior en Dusan Vlahovic zorgden beiden voor een doelpunt. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Iling-Junior scoorde en zo Juventus op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor Juventus werd gemaakt door Vlahovic, op aangeven van Federico Chiesa. In de vijf laatste wedstrijden heeft Atalanta drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl Juventus twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. . Marten de Roon (Atalanta) en Teun Koopmeiners (Atalanta) speelden de hele wedstrijd. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Atalanta op de zesde plaats op de ranglijst en Juventus bezet de tweede plaats. In de volgende wedstrijd speelt Atalanta op zaterdag 13 mei om 15.00 uur in een uitwedstrijd tegen Salernitana. Juventus ontvangt zondag 14 mei om 20.45 uur Cremonese.