Italië

Atalanta - AS Roma

Atalanta heeft maandag in de Serie A een goede zaak gedaan door het thuisduel tegen Roma te winnen met 3-1. De thuisploeg leidde bij rust met 1-0. In de 39ste minuut nam Atalanta de leiding via Mario Pasalic, met een assist van Duván Zapata. Rafael Tolói bouwde de voorsprong uit in de 74ste minuut. Met nog zeven minuten te spelen verkleinde Lorenzo Pellegrini de achterstand voor Roma, op aangeven van Andrea Belotti. Maar Roma was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Met nog zes minuten op de klok voerde Teun Koopmeiners de score verder op voor Atalanta. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-1. In de vijf laatste wedstrijden heeft Atalanta drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Roma drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Teun Koopmeiners speelde de hele wedstrijd voor Atalanta en scoorde één doelpuntkreeg één gele kaart en Marten de Roon speelde de hele wedstrijd en kreeg één gele kaart. Speelden de hele wedstrijd. In de huidige stand heeft Atalanta 52 punten en staat op de zevende plaats, terwijl Roma met 56 punten op de vijfde positie staat. Op zaterdag 29 april start om 20.45 uur een uitwedstrijd voor Atalanta tegen Torino in het Stadio Olimpico Grande Torino. Roma speelt op dezelfde dag om 18.00 uur thuis tegen Milan in het Stadio Olimpico.