Italië

Juventus - Lecce

Al in de eerste helft heeft Juventus een voorsprong genomen in de thuiswedstrijd tegen Lecce in de Serie A. De 2-1 voorsprong in de rust blijft in tact na een doelpuntloze tweede helft. De thuisploeg opende de score na 15 minuten na een doelpunt van Leandro Paredes. Assan Ceesay bracht in de 37ste minuut Lecce op gelijke hoogte. Dusan Vlahovic bracht in de 40ste minuut de thuisploeg opnieuw een voorsprong. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-1 overwinning voor Juventus. In de vijf laatste wedstrijden heeft Juventus één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Lecce één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Juventus dit seizoen. Juventus staat op de tweede plaats met 63 punten. Lecce is de nummer 16 met 31 punten. Atalanta is zondag 7 mei om 12.30 uur in het Stadio Comunale Via del Mare de volgende tegenstander voor Juventus.