Italië

AC Milan - Lecce

Milan heeft een overtuigende zege geboekt in de thuiswedstrijd tegen Lecce in de Serie A. Het duel eindigde in 2-0 na twee doelpunten van Da Conceição Leão. Net voor de rust toen Da Conceição Leão scoorde, op aangeven van Sandro Tonali, voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 1-0. Da Conceição Leão vergrootte de marge in de 74ste minuut met een assist van Brahim Díaz, dat bracht de uiteindelijke score op 2-0. Milan heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Lecce één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit betekent dat Milan op de vijfde plek staat met 56 punten en dat Lecce op de zestiende plaats staat met 28 punten. Op zaterdag 29 april om 18.00 uur speelt Milan een uitwedstrijd tegen Roma in het Stadio Comunale Via del Mare.