Italië

Lecce - Napoli

Napoli is moeilijk te verslaan geweest in uitwedstrijden in de Serie A. Na het verslaan van Lecce met 1-2 in het Stadio Comunale Via del Mare komt de winnende reeks in uitwedstrijden tot zeven opeenvolgende overwinningen. Er werd een vroege voorsprong genomen door Napoli na een doelpunt van Giovanni Di Lorenzo na 18 minuten, op aangeven van Min-Jae Kim. Direct na de rust bracht Federico Di Francesco Lecce langszij. De 2-1 kwam van nog een eigen doelpunt van Antonino Gallo van Napoli, wat het eindresultaat was, in de 64ste minuut. In de vijf laatste wedstrijden heeft Lecce en vijf keer verloren, terwijl Napoli drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning van Napoli met één doelpunt verschil. Op zaterdag 15 april om 18.00 uur speelt Napoli thuis tegen Hellas Verona in het Stadio Diego Armando Maradona.