Italië

Torino - Napoli

Napoli heeft zondag Torino verslagen in een uitwedstrijd in de Serie A. Het duel eindigde in 0-4.

Al vroeg in de wedstrijd nam het bezoekende team een voorsprong, toen Osimhen scoorde in de 9de minuut, met een assist van Piotr Zielinski.

Khvicha Kvaratskhelia bracht in de 35ste minuut Napoli op 2-0. Direct na de rust liet Osimhen zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Napoli.

De uitploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Tanguy Ndombélé scoorde, op aangeven van Kvaratskhelia, in de 68ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 0-4.

Torino heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Napoli vier overwinningen en één nederlaag heeft.

Perr Schuurs (Torino) speelde de hele wedstrijd.

Op dit moment heeft Torino 37 punten en staat op de elfde plaats, terwijl Napoli met 71 punten op de eerste positie staat.

De volgende speeldag speelt Torino op maandag 3 april om 20.45 uur in een uitwedstrijd tegen Sassuolo. Napoli ontvangt zondag 2 april om 20.45 uur Milan.