Italië

Lecce - Udinese

Uiteindelijk heeft Udinese toch een nederlaag te verduren gekregen. Lecce in het Stadio Comunale Via del Mare was te sterk op vrijdag. De Serie A-wedstrijd eindigde in 1-0. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 62ste minuut tot Gabriel Tadeu Strefezza Rebelato scoorde en zo de 1–0 voor Lecce vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste. Lecce heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Udinese één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. De nederlaag was voor Udinese de zesde nederlaag met één doelpunt verschil. . Kingsley Ehizibue (Udinese) speelde de hele wedstrijd. Op donderdag 4 mei om 20.45 uur speelt Udinese thuis tegen Napoli in de Dacia Arena.