Italië

Udinese - AC Milan

Udinese won zaterdag van Milan in de Serie A-wedstrijd. Udinese won het duel met 3-1.

De thuisploeg startte goed en nam in de 9de minuut de leiding na een doelpunt van Roberto Pereyra, op aangeven van Lazar Samardzic.

Direct na de rust bracht Zlatan Ibrahimovic Milan langszij.

Norberto Bercique Gomes Betuncal bracht Udinese in de 51ste minuut een voorsprong.

Kingsley Ehizibue scoorde in de 70ste minuut, met een assist van Iyenoma Destiny Udogie. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-1.

Udinese heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Milan twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Op dit moment heeft Udinese 38 punten en staat op de achtste plaats, terwijl Milan met 48 punten op de vierde positie staat.

Udinese speelt op zondag 2 april om 12.30 uur in het Stadio Renato Dall'Ara uit tegen Bologna. Op dezelfde dag speelt Milan om 20.45 uur uit tegen Napoli in het Stadio Diego Armando Maradona.