Italië

Fiorentina - AC Milan

De eerste helft is zaterdag nog doelpuntloos gebleven in de Serie A-wedstrijd tussen Fiorentina en Milan, maar in de tweede helft nam Fiorentina de controle over de wedstrijd en won uiteindelijk met 2-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Nicolás González zich gelden toen hij scoorde en Fiorentina op voorsprong bracht.

De 2-0 werd gemaakt toen Luka Jovic het doel vond voor Fiorentina, op aangeven van Domilson Cordeiro Dos Santos.

Milan bracht de ploegen dichter bij elkaar: 2-1 toen Theo Hernández het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, op aangeven van Alexis Saelemaekers, in de 95ste minuut.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Fiorentina twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Milan drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Fiorentina dit seizoen. De nederlaag was ook voor Milan de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

Dit betekent dat Fiorentina op de elfde plek staat met 31 punten en dat Milan op de vierde positie staat met 47 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Fiorentina uit tegen Cremonese. Deze ontmoeting vindt plaats op zondag 12 maart om 15.00 uur. Milan speelt maandag 13 maart om 20.45 uur thuis tegen Salernitana.