Italië

Empoli - Udinese

Udinese heeft de uitwedstrijd tegen Empoli in de Serie A met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel viel in de tweede helft en werd gemaakt door Nascimento França.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 54ste minuut tot Rodrigo Nascimento França scoorde, op aangeven van Sandi Lovric, en zo de 1–0 voor Udinese vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste.

Het was de eerste winst voor Udinese na zes nederlagen op rij.

Empoli heeft voor de zevende keer op rij geen overwinning behaald.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Empoli twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Udinese één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Empoli dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Udinese met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd gaat Empoli op vrijdag 17 maart om 20.45 uur op bezoek bij Atalanta. Udinese ontvangt zaterdag 18 maart om 20.45 uur Milan.