Italië

Udinese - Spezia

Thuisploeg Udinese en Spezia hebben zondag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Serie A: 2-2.

Het bezoekende team nam een vroege voorsprong, toen MBala Nzola scoorde na 6 minuten, op aangeven van Albin Ekdal.

Norberto Bercique Gomes Betuncal bracht in de 22ste minuut Udinese op gelijke hoogte, met een assist van Isaac Success. Udinese maakte ook 2-1 in de 55ste minuut, toen Roberto Pereyra scoorde, met een assist van Sandi Lovric.

Nzola scoorde nog een keer en maakte gelijk voor Spezia in de 72ste minuut met een assist van Kevin Agudelo.

Udinese heeft voor de vijfde keer achter elkaar geen overwinning behaald.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Udinese drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Spezia twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het tiende gelijkspel van Udinese dit seizoen.

Kingsley Ehizibue (Udinese) speelde de hele wedstrijd.

In de huidige stand heeft Udinese 31 punten en staat op de negende plaats, terwijl Spezia met 20 punten op de zeventiende positie staat.

Udinese speelt de volgende wedstrijd uit tegen Atalanta. De teams staan op zaterdag 4 maart om 18.00 uur tegenover elkaar. Spezia neemt het zondag 5 maart om 12.30 uur thuis op tegen Hellas Verona.