Italië

Internazionale - Udinese

Udinese is zaterdag met een punt huiswaarts gekeerd na het duel met Internazionale. Het duel in de Serie A eindigde in 3-1.

De thuisploeg nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Romelu Lukaku scoorde na 20 minuten.

Sandi Lovric bracht in de 43ste minuut Udinese op gelijke hoogte, op aangeven van Roberto Pereyra.

Henrikh Mkhitaryan bracht Internazionale op voorsprong in de 73ste minuut met een assist van Federico Dimarco.

De uiteindelijke 3-1 voor Internazionale werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Lautaro Martínez, met een assist van Danilo D'Ambrosio.

Voor Udinese was het de vierde wedstrijd achter elkaar zonder overwinning.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Internazionale drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Udinese één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Denzel Dumfries (Internazionale) en Kingsley Ehizibue (Udinese) speelden de hele wedstrijd.

Internazionale heeft 47 punten en staat op de tweede plaats, terwijl Udinese met 30 punten de achtste positie inneemt.

De volgende wedstrijd, op zondag 26 februari, speelt Internazionale om 12.30 uur uit tegen Bologna in het Stadio Renato Dall'Ara. Udinese zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Spezia. Het duel zal om 18.00 uur beginnen.