Italië

Internazionale - Empoli

Empoli heeft de uitwedstrijd tegen Internazionale gewonnen met een doelpunt van Baldanzi. Het duel in de Serie A eindigde in 1-0.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 66ste minuut tot Tommaso Baldanzi scoorde, met een assist van Nedim Bajrami, en zo de 1–0 voor Empoli vastlegde, zo eindigde de wedstrijd.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Internazionale drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl Empoli drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Internazionale dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Empoli met één doelpunt verschil.

Stefan de Vrij (Internazionale) speelde de hele wedstrijd.

Internazionale heeft 37 punten en staat op de derde plek, terwijl Empoli met 25 punten de negende positie inneemt.

Op zaterdag 28 januari speelt Internazionale om 18.00 uur een uitwedstrijd tegen Cremonese in het Stadio Giovanni Zini. Empoli speelt op dezelfde dag om 15.00 uur thuis tegen Torino in het Stadio Carlo Castellani.