Inzaghi verdedigt veelbesproken Skriniar, duidelijke taal zaakwaarnemer

Reacties

Juist in de week dat naar buiten is gekomen dat hij zijn contract bij Internazionale niet gaat verlengen, werd Milan Skriniar van het veld gestuurd in het verloren competitieduel met Empoli (0-1). Trainer Simone Inzaghi nam het na afloop voor hem op.

Inzaghi verdedigt veelbesproken Skriniar, duidelijke taal zaakwaarnemer
© Pro Shots
Internazionale
Internazionale
0 - 1
Empoli
Empoli

Skriniar werd maandagavond vijf minuten voor rust met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd. Meteen rees de vraag of de Slowaakse verdediger daarmee zijn laatste wedstrijd voor Inter heeft gespeeld, omdat duidelijk is dat de contractonderhandelingen zijn vastgelopen. Mogelijk verkopen de Nerrazzurri de begeerde mandekker nog voor het sluiten van de winterse transfermarkt, om te voorkomen dat hij transfervrij de deur uitloopt.

Inzaghi hield de deur voor een langer verblijf van Skriniar nog open en stelde na afloop dat de 27-jarige verdediger, die ook nog gewoon de aanvoerdersband droeg, zich voorbeeldig gedraagt. 'Skriniar traint nog altijd op zijn best, hij is kalm', zei de 46-jarige coach bij Sky Sport Italia. 'Ik weet dat de contractonderhandelingen op dit moment vastzitten, maar de club is bezig met hem en de andere spelers wiens contracten aflopen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zijn zaakwaarnemer Roberto Sistici stelde maandagavond bij Telenord echter dat het uitgesloten is dat Skriniar zijn aflopende contract bij Inter nog gaat verlengen. 'Op dit moment is dat geen mogelijkheid meer. Maar iedereen die Milan kent, weet dat hij een professional is en dat hij alles zal geven voor de club waar hij onder contract staat, zeker als die club hem zoveel heeft gegeven.'

Sistici bevestigde dat Skriniar al in gesprek is met diverse buitenlandse clubs, waaronder Paris Saint-Germain. De Franse kampioen probeerde hem afgelopen zomer al over te nemen van Inter, maar dat wees een miljoenenbod toen resoluut van de hand. Op dat moment waren de Milanezen er nog van overtuigd dat Skriniar zijn aflopende contract zou verlengen, een half jaar later lijkt zijn vertrek aanstaande.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer M. Škriniar
Meer over M. Škriniar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.