Veelbesproken Mbappé begint seizoen met goal in magere oefenzege

Reacties

Paris Saint-Germain heeft de eerste oefenwedstrijd richting het nieuwe seizoen winnend afgesloten. Tegen Le Havre waren de treffers van Hugo Ekitike en de veelbesproken Kylian Mbappé genoeg voor de zege.

Veelbesproken Mbappé begint seizoen met goal in magere oefenzege
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 0
Le Havre
Le Havre

Aanwinsten Lucas Hernández, Manuel Ugarte, Milan Skriniar, Marco Asensio en Kang-in Lee maakten hun officieuze debuut bij het Paris Saint-Germain van de nieuwe trainer Luis Enrique. Gianluigi Donnarumma ontbrak bij de Parijzenaren. De Italiaan werd volgens Italiaanse en Franse media in de nacht van donderdag op vrijdag samen met zijn partner op brute wijze beroofd in de hoofdstad.

Na ruim een uur spelen kwam Mbappé binnen de lijnen. De veelbesproken Fransman, veelvuldig in verband gebracht met Real Madrid en in opspraak geraakt doordat hij met een brief zou hebben aangegeven zijn contract niet te willen verlengen in Parijs, zette in de blessuretijd zijn naam op het scorebord. Ook zijn jongere broertje Ethan kwam na de thee binnen de lijnen. Georginio Wijnaldum zat na zijn huurperiode bij AS Roma niet bij de wedstrijdselectie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De kampioen van Frankrijk begon deze vrijdag pas aan zijn reeks oefenwedstrijden. PSG komt verder nog in actie tegen onder meer het Al-Nassr van Cristiano Ronaldo, Cerezo Osaka uit Japan en Champions League-finalist Internazionale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.