'PSG niet blij met brief Mbappé: verlengen of vertrekken'

Reacties

Kylian Mbappé heeft Paris Saint-Germain volgens L'Équipe laten weten dat hij niet van plan is zijn nog een jaar lopende contract te verlengen. Die boodschap zou bij de Franse topclub in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Een breuk is niet uitgesloten.

'PSG niet blij met brief Mbappé: verlengen of vertrekken'
© Pro Shots

Iets meer dan een jaar geleden verlengde Mbappé zijn aflopende contract in Parijs met twee jaar, als afsluiter van een ellenlange soap, waarbij hij continu in verband werd gebracht met een transfer naar bijvoorbeeld Real Madrid.

PSG tastte diep, zeer diep in de buidel, om de Franse superster te behouden. In die verbintenis werd een optie opgenomen op nog een extra seizoen, tot medio 2025 dus. Volgens L'Équipe heeft Mbappé de club  maandag middels een brief laten weten dat hij niet van plan is om daar gebruik van te maken.

De sportkrant schrijft dat PSG gepikeerd is over die boodschap. De clubleiding van de Parijzenaren was van plan om Mbappé een nieuw lucratief contract voor te schotelen dat hem nog jaren bij PSG zou houden. De brief van de topscorer verandert echter alles.

'PSG is verrast door de beslissing van Mbappé en wil deze keer niet met zich laten sollen. De club wil een duidelijk standpunt innemen: óf Mbappé verlengt zijn contract, óf hij wordt deze transferwindow nog verkocht. Hij zal niet transfervrij vertrekken', schrijft het Franse dagblad. Die berichtgeving wordt door meerdere media bevestigd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.