Florentino Pérez heeft komst Mbappé duidelijk niet uit het hoofd gezet

Reacties

Real Madrid is nog altijd in de markt voor Kylian Mbappé, maar een transfer zit er voor dit jaar nog niet in. Dat heeft Florentino Pérez laten weten aan een supporter die hem hiernaar vroeg.

Florentino Pérez heeft komst Mbappé duidelijk niet uit het hoofd gezet
© Pro Shots

Pérez werd gefilmd toen hij op straat de vraag kreeg of Real Mbappé nog wil halen. 'Ja, maar niet dit jaar', reageerde de voorzitter van De Koninklijke. De beelden verschenen op social media en werden direct gedeeld door de grote Spaanse sportkranten.

Real flirt nu al een tijdje met de nu 24-jarige Mbappé. Vorig jaar leek het er zowaar op dat de aanvaller de overstap zou gaan maken, maar Mbappé stelde Pérez teleur en zette zijn handtekening onder een nieuw contract bij Paris Saint-Germain. Deze verbintenis loopt in de zomer van 2025 af.

Mbappé ging in 2017 van AS Monaco naar PSG, dat de aanvaller in eerste instantie huurde en vervolgens voor 180 miljoen euro kocht. Daarmee is de Fransman nog altijd de op een na duurste speler aller tijden, na ploeggenoot Neymar (222 miljoen euro). In dienst van PSG speelde Mbappé tot dusver 260 wedstrijden, waarin hij 212 keer scoorde. Met Frankrijk werd hij in 2018 wereldkampioen. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.