'Wegvallen steunpilaar dwingt PSG tot meer actie op transfermarkt'

Reacties

Paris Saint-Germain is mogelijk nog niet klaar op de transfermarkt. Omdat Milan Skriniar waarschijnlijk lang aan de kant staat, is de komst van een extra centrale verdediger geen overbodige luxe.

'Wegvallen steunpilaar dwingt PSG tot meer actie op transfermarkt'
© Pro Shots

Skriniar liep woensdagavond een enkelblessure op in het duel om de Franse Super Cup met Toulouse. Na afloop zei trainer Luis Enrique al dat de Slowaakse verdediger een serieuze blessure heeft opgelopen. PSG moet nog met een diagnose komen, maar volgens Franse media is het seizoen voor de van Inter overgekomen steunpilaar mogelijk al voorbij.

Dat zou een volgende tegenvaller op het blessurefront zijn voor PSG, dat achterin al twee potentiële basisspelers moet missen. Frans international Presnel Kimpembe kwam dit seizoen nog niet in actie door een zware achillespeesblessure en op de linksbackpositie is Portugees international Nuno Mendes al maanden niet beschikbaar.

Met Lucas Beraldo trok PSG begin dit jaar al wel een nieuwe verdediger aan, maar RMC Sport verwacht dat het niet bij de komst van de twintigjarige Braziliaan en diens landgenoot Gabriel Moscardo blijft. De kampioen van Frankrijk zou bij Lille al hebben geïnformeerd naar Leny Yoro, maar de subtopper wil het achttienjarige talent niet laten vertrekken in de winter.

Ondertussen riskeert PSG dat Kylian Mbappé transfervrij vertrekt. Lees op VI PRO waarom Real Madrid hem makkelijk kan betalen. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.