Meest gewilde verdediger ter wereld bijna gratis op te pikken

Reacties

Paris Saint-Germain had afgelopen zomer liefst 70 miljoen euro voor hem over, maar Internazionale wilde Milan Skriniar niet laten gaan. Die beslissing kan de club uit Milaan duur komen te staan.

Meest gewilde verdediger ter wereld bijna gratis op te pikken
© Pro Shots

Skriniar wordt al jaren in verband gebracht met de grootste clubs ter wereld en dat zal de komende periode alleen nog maar meer worden. De 27-jarige verdediger heeft namelijk een aflopend contract. Inter wilde hem afgelopen zomer zelfs voor 70 miljoen euro niet laten gaan, omdat het overtuigd was dat het Skriniar een nieuwe verbintenis kon laten tekenen. Nog altijd heeft de Slowaak echter niet verlengd.

Zijn transfervrije status kan Skriniar spoedig verzilveren, want vanaf 1 januari mag hij in gesprek met geïnteresseerde clubs. En er is heel veel belangstelling voor de verdediger, want alleen al in Engeland hopen Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Newcastle United én Tottenham Hotspur naar verluidt op zijn handtekening. Skriniar heeft de clubs dus voor het uitkiezen.

Antonio Conte hoopt bij Tottenham herenigd te worden met Skriniar, die eerder bij Inter al met de Italiaanse oefenmeester samenwerkte. Ook alle andere topclubs uit Engeland hebben belangstelling, terwijl Paris Saint-Germain de 58-voudig international ook niet vergeten lijkt. Skriniar is bezig aan zijn zesde seizoen bij de Nerazzurri, die hem in 2017 voor 34 miljoen euro overnamen van Sampdoria.

Antonio Conte en Milan Skriniar in hun tijd bij Internazionale.
© Pro Shots
Antonio Conte en Milan Skriniar in hun tijd bij Internazionale.
Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer M. Škriniar
Meer over M. Škriniar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.