Italië

Empoli - Sampdoria

Empoli heeft de thuiswedstrijd tegen Sampdoria gewonnen. Het duel in de Serie A eindigde in 1-0.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Tyronne Ebuehi scoorde, op aangeven van Razvan Marin, en zo de 1–0 voor Empoli vastlegde, zo eindigde de wedstrijd.

Empoli heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Sampdoria één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Empoli dit seizoen. De nederlaag was ook voor Sampdoria de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

Bram Nuytinck (Sampdoria) en Sam Lammers (Sampdoria) speelden de hele wedstrijd.

Empoli staat nu op de twaalfde positie met 22 punten, terwijl Sampdoria de nummer 19 is met 9 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Empoli op maandag 23 januari om 20.45 uur, in een uitwedstrijd, tegen Internazionale. Sampdoria ontvangt zondag 22 januari om 12.30 uur Udinese.