Italië

AC Milan - Salernitana

Milan heeft in de Serie A punten verspeeld in de thuiswedstrijd tegen Salernitana. Het duel eindigde in 1-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Olivier Giroud zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Ismaël Bennacer, en Milan op voorsprong bracht.

Met nog bijna een half uur te gaan maakte Boulaye Dia gelijk voor Salernitana met een assist van Domagoj Bradaric.

Milan heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Salernitana één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Milan dit seizoen.

In de huidige stand heeft Milan 48 punten en staat op de vierde plaats, terwijl Salernitana met 26 punten op de zestiende positie staat.

Op zaterdag 18 maart speelt Milan om 20.45 uur uit tegen Udinese in de Stadio Giuseppe Meazza en neemt Salernitana het thuis op tegen Bologna om 18.00 uur in het Stadio Arechi.