Italië

Salernitana - Juventus

Juventus heeft dinsdag het uitduel met Salernitana gewonnen. De wedstrijd in de Serie A eindigde in 0-3.

Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam na 26 minuten de leiding via Dusan Vlahovic.

Juventus voerde de score verder op naar 2-0 net voor het rustsignaal toen Filip Kostic scoorde, op aangeven van Vlahovic. De uitploeg vond het net nogmaals via Vlahovic, op aangeven van Nicolò Fagioli, in de 47ste minuut.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Salernitana één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Juventus twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Tonny Vilhena kreeg één gele kaartwerd uit de wedstrijd gewisseld in de 45e minuut voor Salernitana.

In de huidige stand heeft Salernitana 21 punten en staat op de zestiende plaats, terwijl Juventus met 26 punten op de tiende positie staat.

De volgende wedstrijd voor Salernitana is uit tegen Hellas Verona. De teams staan op maandag 13 februari om 18.30 uur tegenover elkaar. Juventus neemt het zondag 12 februari om 18.00 uur thuis op tegen Fiorentina.